Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

Υλικά:
  • Γαρίδες
  • Μακαρόνια
  • Λαχανικά της επιλογής σας
  • κοτόπουλο φιλέτο από μπούτι σε μικρά κομματάκια κομμένο
  • Σόγια
  • Κύβο λαχανικών
  • Σουσάμι
  • Κορν φλαουερ

Εκτέλεση:

Βράζετε τις γαρίδες και τα μακαρόνια κανονικά αλλά χωρίς να τα βουτυρώσετε Κόβετε τα λαχανικά σε λωρίδες και τα τηγανίζετε σε λάδι. Τα βγάζετε από το τηγάνι κ βάζετε το κοτόπουλο. Όταν τηγανιστεί και αυτό στραγγίζετε το λάδι για να είναι καθαρό για να βάλετε τις γαρίδες για να πάρουν λίγο χρώμα. Μετά ρίχνετε όλα τα υλικά στο τηγάνι και τα σβήνετε με σόγια στην οποία θα έχετε ρίξει μια κουταλιά κορν φλαοθερ. Τα αφήνετε να πάρουν μια βράση αφού ρίξετε μέσα μισό κύβο και τα ρίχνετε στα μακαρόνια. Ανακατεύετε κ ρίχνετε το σουσάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου