Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

KOTOΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!


ΥΛΙΚΑ:

25 ΓΡ. ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
15 ΓΡ. ΛΑΔΙ ΑΠ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
1Κ.Τ.Σ ΑΣΠΡΟ ΞΙΔΙ
450 ΓΡ. ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
50 ΓΡ. ΜΙΚΡΑ ΚΡΕΜΜΎΔΙΑ ΣΤΑ 4
175 ΓΡ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΕ ΡΟΔΈΛΕΣ
1 Κ.Τ.Γ ΞΕΡΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
500 ΓΡ. ΠΟΛΤΟΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς. Σε τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και το ξίδι.Προσθέτετε το κοτόπουλο και το ψήνετε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές για 5 λεπτά.Μεταφέρετε το κοτοπoυλο σε πυρίμαχο σκεύος, και βάζετε στο τηγάνι τα κρεμμύδια, τις ντομάτες, τα κολοκυθάκια και τις λιαστές ντομάτες και τα αφήνεται για 2-3 λεπτά και τα ρίχνετε στο κοτόπουλο.Πασπαλίζετε με τον βασιλικό,καρυκεύεται και σκεπάζετε με τον πολτό ντομάτας. Ψήνετε για 25-30 λεπτά να γίνει το κοτοπoυλο.Συνοδεύετε με πέννες ή κάποιο ρύζι της προτίμησης σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου