Τρίτη, 4 Μαΐου 2010

ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ......

ΥΛΙΚΑ:1 πακέτο φύλλο κρούστας
            300 γρ.ζαμπον ψιλοκομμένο
            30 γρ κασέρι χοντροκομμένο
            λάδι για το τηγάνισμα και άλειμμα των φύλλων
            αλάτι,πιπέρι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ :Κόβετε το φύλλο σε λωρίδες πλάτους 7-8 εκ.Στην άκρη του κάθε φύλλου βάζετε μία κουταλία σούπας ζαμπόν ψιλοκομμένο και μία κουταλιά σούπας τυρί τριμμένο.Αναδιπλώνετε προς τα μέσα τις άκρες του μήκους και τυλίγετε σε φλογέρες.Τηγανίζετε τις φλογέρες σε καυτό λάδι ή τις ψήνετε στο φούρνο,εφόσον έχετε αλείψει με λάδι.Σερίρονται ζεστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου