ΥΛΙΚΑ:
600 ml κέτσαπ500 ml νερό
σος ανγλαιζ
50 ml ξίδι
100 ml ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό
2 κ.τ.σούπας μαύρη ζάχαρη
5 κ.τ.σούπας μουστάρδα
αλάτι,πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σοτάρεται το κρεμμύδι,ρίχνετε την ζάχαρη και την καίτε λίγο,σβήνετε με το ξίδι.Έπειτα βάζετε την κέτσαπ,την μουστάρδα και την σος αγγλαιζ.Καρυκεύεται με αλάτι ,πιπέρι,πάπρικα και προσθέτετε το νερό.Αφήνετε να βράσουν για λίγο και τα πολτοποιείτε σε blender
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου