Υλικά:
- 100 γρ ρύζι κίτρινο
- 1 κρεμμύδι μικρο προς μέτριο ψιλοκομμένο
- λίγο κάρυ
- ζωμός κότας(2 κύβοι)
- 300 γρ νερό
- (Για πιο εύκολα 1 μέρος ρύζι 3 μέρη νερό)
Εκτέλεση:
Βάζουμε λίγο λάδι σε μια κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το κάρυ και έπειτα το κρεμμύδι.Μόλις σωταριστει λίγο ρίχνουμε και το ρύζι που μόλις πάρει χρώμα (3-5 λεπτά) ρίχνουμε το νερό και τους κύβους.Βράζουμε για 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και πιει ολο το νερο που του βαλαμε και καρυκευουμε.Αν θέλουμε μπορούμε να ρίξουμε και μια κουταλιά βούτυρο για παραπάνω γεύση
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου