ΥΛΙΚΑ:
- Ζύμη πίτσας
- 200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα σε δάκρυ
- 1 μπανάνα
- 40 γρ καρύδα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Λαδώνουμε ένα ταψακι και ανοίγουμε το φύλλο ώστε να πιάσει ολο το ταψί.Δεν χρειάζεται να είναι χοντρό το ζυμάρι(όπως συνήθως κάνουν τις πίτσες).Έπειτα βάζουμε την σοκολάτα απο πάνω και κόβουμε την μπανάνα σε φέτες και τις τοποθετούμε πάνω απ την σοκολάτα.Πασπαλίζουμε με την καρύδα και το βάζουμε στον φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου.Μόλις λιώσει η σοκολάτα έτοιμο.Για να το καταλάβουμε πιο εύκολα τα δάκρυα έχουν λιώσει και το ζυμάρι μας ειναιεχει γίνει τραγανό.(Περίπου 10 - 15 λεπτά)
Δεν αντέχω πρέπει να κάνω σχόλιο.Ισως απο τα καλύτερα γλυκά που έχω φάει!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή