Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΡΟΚΑ...

ΥΛΙΚΑ :Φέτες απο προσούτο,2 αχλάδια,3-4 φύλλα ρόκας,ξύσμα παρμεζάνας,λίγο λεμόνι,αλάτι.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :Κόβετε το αχλάδι στα τέσσερα,το ραντίζετε με λίγο λεμόνι και λίγο αλάτι.Απλώνετε μια λωρίδα προσούτο πάνω στο αχλάδι,φύλλο ρόκας και ξύσμα παρμεζάνας.Τέλος βάζετε μια οδοντογλυφίδα για να μείνουν στερεωμένα τα υλικά.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Μπορεί να σερβιριστεί ως ορέκτικο ή ακόμα και σαν welcome (καναπεδάκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου