Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

ΡΟΚΑ ΜΕ ΚΡΑΣΟΤΥΡΟ

Μια εναλλακτική πρόταση σαλάτας.


ΥΛΙΚΑ:
1 Ρόκα
Λίγο κρασοτυρο
Ψίχα από καρύδι
Σταφίδες
Μπαλσαμικο (αν θέλετε μπαλσαμικο με σύκο)
Λάδι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζουμε και πλένουμε την ρόκα και την κόβουμε με τα χέρια σε ένα μπολ. Αλατίζουμε και βάζουμε το κρασοτυρο, τις σταφίδες , και το καρύδι είτε ολόκληρο είτε κομμάτια. Σερβίρουμε στα πιάτα ή στο μπολ.Αν σερβίρουμε στο μπολ χτυπάμε το λάδι με το ξύδι να φτιάξουμε μια βινεγκρετ. Αλλιώς αφού σερβίρουμε στα πιάτα περιχύνουμε με την βινεγκρετ.

2 σχόλια:

  1. Αν και δεν πολυτρωω τη ροκα, ειναι ενδιαφερουσα η σαλατα σου για... εντυπωσιασμο!
    Καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ws ellhnes exoume syndiasei thn salata mono me marouli....pisteyw oti tha htan kalo na psaxtoume ligo parapanw....kai na baloume to prasino sthn zwh mas....ligo parapanw....se poikoilia....ayta..apo mena :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή