Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ.....

ΥΛΙΚΑ:1 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε μικρές μερίδες
            1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
             250 γρ χαλούμι κομμένο σε κύβους
             4 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
            1/3 ποτήρι νερού με ουίσκι
             4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
            δενδρολίβανο
             αλάτι,πιπέρι,μαιντανός



ΕΚΤΕΛΕΣΗ :Τσιγαρίζουμε το κρέας σε ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο.Στην συνέχεια σβήνουμε με το ουίσκι.Προσθέτουμε λίγο νερό,ρίχνουμε αλάτι,πιπέρι και το δενδρολίβανο.Βράζουμε το φαγητό για 50 λεπτά περίπου.Σβήνουμε την φωτιά,ρίχνουμε το χαλούμι,τον χυμό λεμονιού και τον ψιλοκομμένο μαιντανό.Μπορεί να συνοδευτεί με ρύζι η πατάτες.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΣ!!!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ...ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΤΣΙΖΚΕΙΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή